• Wim Bubberman, Algemeen Directeur van WerkTalent

  Een paar weken geleden heeft Vrougje mij geïnterviewd voor een artikel van FCUtrecht@Work in het Businessblad van FC Utrecht. Na een zeer prettig gesprek bleek het artikel, op enkele punten en komma's na, de perfecte weergave van hetgeen besproken was. Vrougje kan zich gemakkelijk inleven in de materie en weet snel de kern van het verhaal te raken.

 • Vincent Nibbering, Key accountmanager & Business Development Vendrig IJsselstein B.V.

  Ik wil je van harte bedanken voor het geweldige interview en de mooie vragen die jij mij hebt gesteld en de leuke interactie tussen ons beiden tijdens het interview.

  Ook een groot compliment dat jij mijn stormvloed van verhalen over mijn passie voor mijn werk bij Vendrig en mijn activiteiten bij FC Utrecht zo goed hebt kunnen weergeven in het artikel voor het Business Magazine van FC Utrecht.

 • Claudia Schepel, student aan de Hanzehogeschool Groningen, afdeling Healthy Ageing

  Ik ben door een medestudent met Vrougje Fikke van Fiksem in contact gebracht. Ik had iemand nodig die met een kritische blik naar mijn masterthesis kon kijken. Vrougje heeft dat in een korte tijd gedaan. Zij heeft mijn thesis gecontroleerd op spelling, schrijf- en spreektaal. Daarnaast heeft zij aanbevelingen gedaan voor de opmaak en de inhoud van mijn thesis.

  Ik heb op een prettige manier met haar samengewerkt en ik kan haar dan ook aanbevelen als je een kritische blik op een tekst nodig hebt.

 • Zehra Dogan, CPCC, ACC, Director at the Dutch Dream Foundation and Dutch Dream Fund

  Together with the Dutch Dream Foundation and Annemiek she worked on the Dutch Dream Alumni book. She was responsible for the editing of the book . When working with her, we saw she is a go-getter, creative and spontaneous. We are happy with the work she did and as a team we are proud of the final product.

 • Johan van Os, vestigingsmanager bij WerkTalent & FC Utrecht@Work

  Vrougje heeft onlangs een interview bij me afgenomen en aan de hand daarvan een redactioneel artikel geschreven. 

  Het is prettig om met Vrougje in gesprek te zijn, ze creëert een fijne setting en stelt uitstekende vragen. Hetgeen ik qua gevoel wilde overbrengen heeft ze keurig vertaald naar het artikel, het leest ook erg gemakkelijk. Het lijkt me dus bijna overbodig om te zeggen dat ik erg content bent met het eindresultaat! 

  Bedankt! 

 • Paul Pessel, eigenaar van Paul Pessel Sport

  Vandaag een superleuk interview gehad voor het Businessblad van FC Utrecht, samen met Gert Kruys. We hebben veel gelachen. Het was een hele aardige vakvrouw die dit kwam doen, Vrougje Fikke van het bedrijf Fiksem. Info volgt snel zodat jullie het resultaat kunnen aanschouwen.

 • Erik Willaarts, mede-eigenaar van de Keukengalerie Woudenberg BV

  Je hebt voor mij een stuk geschreven voor het ‘Business blad van de FC Utrecht’. Hiervoor kwam je bij mij in de zaak in Woudenberg en daar hadden we een erg leuk gesprek. Vervolgens heb je er een mooi en makkelijk leesbaar verhaal van gemaakt en dan vind ik erg knap van je!

  Heel veel succes met alles wat je nog gaat doen!

 • René Hulshoff, PR, Communicatie & Commerciële Zaken AGOVV

  “Neerlandicus, behulpzaam, adequaat...”

  Als sparringspartner bij hetgeldersevoetbal.nl weet zij me altijd weer de juiste verslagen te laten schrijven.

 • Claire Seynaeve, begeleider en locatieverpleegkundige, lid Raad voor Sociaal Domein Duiven

  “Geduldig, correct, snel en betrouwbaar...”

  Ze werkt snel, is betrouwbaar, afspraak is afspraak, spontane persoonlijkheid, betrokken en zorgvuldig.

 • Theo Nass, zelfstandig interim controller, penningmeester Raad voor Sociaal Domein Duiven

  “Geweldig secretarieel talent, een vakvrouw...”

  Als ambtelijk secretaris voor onze Raad voor Sociaal Domein Duiven ondersteunt ze de leden in velerlei opzichten. Ze maakt duidelijke en leesbare verslagen van de bijeenkomsten, zorgt voor de ontwikkeling van de website, databeheer etc.

 • Marty van 't Hul, Commercieel manager bij Adfomedia - Paletti BV

  “Creatief met de pen, betrouwbaar en snel...”

  Zowel voor ons reclamebureau als ons radiostation hebben we Vrougje regelmatig ingeschakeld voor creatieve teksten voor websites, magazines en commercials. Dit is altijd naar meer dan tevredenheid uitgevoerd door Vrougje.

 • Maarten Bax, sportboeken, uitgever, sportjournalist, Eye4Sports

  “Gedreven, betrouwbaar, competent, vriendelijk...”

  Ik kende haar helemaal niet (vanuit het sportwereldje, waar ik in zit), maar ze heeft zich er razendsnel ingewerkt. Ze is geïnteresseerd, staat open voor alles en is bovenal betrouwbaar en competent.

 • Hans Knaken, voorzitter SC Veluwezoom

  “Duidelijk, kwalitatief, persoonlijkheid en een goed verhaal over wat ze doet....”

  Het is mij heel duidelijk geworden dat ze goed weet wat ze wil. Laat zich niet snel uit haar balans brengen.

 • Johan Klein Gebbink, Executive Chef KNVB Nederlands elftal, Ajax

  “Ze verwoordt duidelijk mijn verhaal...”

  Ik ben door haar geïnterviewd. Ze stelde me op mijn gemak, waardoor er een prettige en open sfeer ontstond.

 • Ton Fitsch, manager Algemene en Commerciële Zaken

  “Accuraat, vriendelijk, zaken deskundig en niets is te veel....”

  Ik werkte bij een voetbalorganisatie als directeur en moest een secretaresse zien te vinden die geen 9 tot 5 mentaliteit had. Die heb ik gevonden in Vrougje Fikke. Zij werkte heel accuraat en ze is betrouwbaar geweest in de periode dat wij samen mochten werken. zij kon heel goed brieven opstellen.

 • Koos Seijsener, voorzitter Raad voor Sociaal Domein Duiven

  “Eerlijk, to the point, kennis, humor...”

  Een gedegen vakvrouw die haar afspraken altijd nakomt en weet waarover ze spreekt. In de communicatie is ze open en eerlijk. Ze beschikt over een groot netwerk en komt regelmatig met goede ideeën. Ze beheerst de Nederlandse taal op een uitstekende wijze.

 • Aysel Ilksoy, bedrijfsleider Grand Café Fossa

  “Betrokken vrouw die mensen op hun gemak stelt...”

  We hebben Vrougje tijdens een persoonlijke interview meegemaakt dat heel plezierig was. Al eerder was het telefonisch contact hartelijk en het was gemakkelijk om afspraken te maken. Schrijven is een vak dat ze goed beheerst. Haar leuke karakter maakt haar een ‘toppertje’.

 • Erik Hofstra, loopbaangids, sollicitatie-expert, trainer Triple S-methode

  Als je een tekst foutloos wilt hebben met de opties "mee bemoeien" of "niet mee bemoeien", dan moet je bij Vrougje zijn. Pragmatisch in haar aanpak en zeer prettig om mee te werken. Ze heeft voor mij de VWNW Startersgids voor werkzoekers perfect opgeleverd. Dank je Vrougje en tot een volgende keer weer!

 • Mr. M.J.E. Koopman, Raad voor Sociaal Domein Duiven

  Ik ken Vrougje Fikke als een zeer accurate en efficiënt werkende notulist. Zij maakt zich de te behandelen onderwerpen snel eigen en denkt (waar nodig) mee en is oplossingsgericht. De notulen c.q. verslagen zijn snel in het bezit van de leden en deze zijn prettig om te lezen. Ook voor het redigeren van werkstukken en/of scripties op hbo- en wo-niveau kan ik u haar van harte aanbevelen. Zij is intelligent en bezit een brede kennis op diverse terreinen.

  Zij is bovendien zeer prettig in de omgang. Goedlachs, open en recht door zee. Het is voor mij een genoegen met haar te kunnen werken.

 • Tanja Hendriks, MAAZ WKZ Utrecht/@utismecoach

  Ik heb Vrougje via mijn man leren kennen. Toen mijn vader overleed, heeft zij mij geholpen om mijn gedachten om te zetten in woorden en dat heeft zij zo fantastisch gedaan. Het is een intens mooi en waardevol stukje geworden, alle lof voor jou Vrougje.

 • Han van Schijndel, The GameTable

  Vrougje heeft me al enkel keren geholpen met het schrijven van teksten voor de website en de brochure. Heel veel van Vrougje en een klein beetje van mij, geven voor mij het ideale eindresultaat. Ik ben er elke keer weer blij mee!

 • Patrick & Miriam, Maakmeesters

  Vrougje heeft ons erg geholpen met de teksten voor onze nieuwe website. Ze heeft teksten geredigeerd en nieuwe op keywords (SEO) gebaseerde landingspagina’s geschreven. Dit alles met een strakke deadline. We zijn zeer tevreden over de snelle contactmomenten tussendoor en het eindresultaat.

 • Jorg Ploeger, ontwerper en fotograaf

  Ik heb nu door Fiksem een mooie professionele, pakkende tekst voor mijn ontwerp portfolio. Bedankt!

 • Maria Zubair, taaltraining

  Ik wil je vertellen dat ik geslaagd ben voor drie onderdelen, behalve het examen Lezen. Die moet ik nog een keer doen. Ik ben nu geslaagd voor mijn examen lezen. Nu ben ik klaar met mijn taalcursus. Dank je wel voor je tijd en hulp.

 • Patrick Koeman, Maakmeesters.nl

  Vrougje heeft mijn site naar een hoger level gebracht. Haar aanpassingen op mijn tekst waren de kers op de taart. Snelle reactie, vakkundig gebriefd echt een aanrader om jouw geschreven woord te perfectioneren.

 • Sander Biemans, senior backend infrastructure consultant bij de Isala Klinieken in Zwolle

  Ik heb Vrougje leren kennen via haar man en mijn oud collega Henk Fikke in de tijd dat ik aan het nadenken was om een eigen bedrijf te starten. Zij heeft mij geholpen met veel tips en trucs om een eigen bedrijf op te zetten. Ze heeft zeer nuttige artikelen (van haarzelf en ook online artikelen) met mij gedeeld en was bereid haar netwerk met mij te delen. Ook heeft zij mij geholpen bij het uitdenken van standaard teksten voor bijvoorbeeld websites en brochures. Het was voor mij echt een "eye opener" om met haar hierover te brainstormen. Het is fantastisch om te zien dat zij het enthousiasme met mij deelde en dat zij al haar kennis beschikbaar stelde. Mijn eigen bedrijf starten staat momenteel op een laag pitje maar ik hoop zeker dat we weer contact hebben als ik het weer verder oppak. Ik kan Vrougje dan ook aanbevelen aan een ieder die op zoek is naar een goede secretaresse, iemand die teksten wil laten redigeren of die zoals mij tips en trucs nodig heeft voor het starten van een onderneming.

 • Claudia Jansen-Wagner, Interim manager en adviseur bij Kansmanager Interim Management

  Vrougje Fikke van Fiksem heeft voor mij onlangs een flyer en een E-Book geredigeerd. Zij heeft dat netjes en snel 'gefikst'. Wat ik daarnaast heel prettig vond is dat zij ook inhoudelijk reageerde op de content en verbinding wist te leggen met mijn website. Heel erg bedankt Vrougje. Jij maakt teksten zowel kwalitatief, taalkundig als inhoudelijk beter.

 • Petra Koekman, directiesecr./PR-medewerkster Muziekschool Oost-Gelderland

  Vrougje heeft voor ons een redactioneel stuk geschreven. Zij had zich uitstekend voorbereid en ingelezen in de materie. Met gerichte vragen heeft het geresulteerd in een duidelijk stuk waarin de diversiteit van de muziekschool prima wordt weergegeven. Het stuk voldeed geheel aan onze verwachtingen.

 • Rudo van der Voort bc, belastingadviseur

  Wij hebben in 2012 gebruik gemaakt van een nieuw soort dienstverlening van Vrougje. Wij hebben Vrougje gevraagd om een maatwerk cursus Nederlandse Taal te verzorgen voor een van onze medewerkers. Na een overlegtraject heeft Vrougje dit prima opgepakt. De resultaten zijn zeer goed te noemen, mede door het 1-op-1 karakter van de cursus. De medewerker in kwestie is ook zeer lovend over Vrougje's aanpak. Rust, ervaring en resultaatgerichtheid staan bij Vrougje zeker bovenaan en deze eigenschappen hebben voor een verbluffend resultaat gezorgd. Als de juiste gelegenheid zich voordoet zullen wij zeker Vrougje nogmaals vragen om haar diensten aan ons te verlenen.

 • Henk van den Berg, Sauerland vakanties

  Via mijn uitgever Streekmagazine ben ik in contact gekomen met Vrougje Fikke van Fiksem. Vrougje heeft voor mij op een zeer kordate en vlotte manier een advertentietekst geschreven welke advertentie de boodschap voor de lezers heel duidelijk weergaf.

  Het mooiste is dat zij gelijk begreep wat de bedoeling was, en in welke trant het geschreven moest worden. Ook qua tijd was zij zeer snel, daar het binnen 1 werkdag gereed was. Ik kan haar dus u echt aanbevelen.

 • Stephan Mulder, directeur Pinbizz

  Een compliment voor de geschreven stukken. Je hebt onze diensten en USP’s goed verwoord in de tone-of-voice die past bij ons bedrijf.
 • Hugo Harmsen, manager bij AVDD Beveiliging

  Middels deze weg wil ik jou nogmaals danken voor het stuk wat je hebt geschreven in het blad 'streekmagazine'. Ik heb de samenwerking als zeer positief ervaren, en je hebt van niet al te veel woorden een mooi stukje tekst neergezet. Nogmaals dank hiervoor.

 • Frank van Breugel, eigenaar ABT accountants BV

  Vrougje heeft voor mij een advertorial geschreven. Deze wordt gepubliceerd in de Tricolores van Willem II. Vrougje is iemand die in staat is om op basis van een (ongedwongen) gesprek, die gegevens boven water te krijgen die ze nodig heeft om een stuk te schrijven dat past bij de onderneming en de ondernemer. Verder schrijft ze op een manier die veel mensen zal aanspreken. Zakelijk, maar toch prettig om te lezen voor een breed publiek.

 • Hans en Evelien Mellendijk, MARMIX tuin- en parkmachines Zevenaar

  Je hebt voor ons een stuk geschreven voor het ‘Streekmagazine’, hiervoor kwam je bij ons op het bedrijf en hadden we een ontspannen gesprek.
  We hadden een fijn, open gesprek. Geen vraag/antwoord gesprek. Je bent oprecht geïnteresseerd.
  Vervolgens heb je er in jouw woorden een verhaal van gemaakt en krijg je onze complimenten!
  Wat een mooi en vooral fijn en makkelijk leesbaar verhaal is het geworden, wij zijn helemaal tevreden en zullen mogelijk nog vaker een beroep doen op je kwaliteiten.

 • Jan-Willem Arendsen, eigenaar/uitgever van "Het StreekMagazine"

  Vanuit Businessclub SV Babberich had ik al ervaring met de betrouwbaarheid en inzet van Vrougje, die als het even kan, niets aan het toeval overlaat. Als opdrachtgever houdt ze me goed op de hoogte van de voortgang van haar werkzaamheden en levert op tijd haar schrijfopdrachten aan. Met tevreden klanten vanuit “Het StreekMagazine” en het “ontzorgen” van de opdrachtgever is Fiksem een prettige en betrouwbare partner om zaken mee te doen.

 • Ofelia Jurrius, eigenaar van Bravo Scandinavia

  Vrougje heeft de tekst van onze website en productflyer gecontroleerd en correcties voorgesteld. In onze tekst zaten niet alleen typefouten maar ook foute zinsconstructies die wijzelf niet in de gaten hadden. Door de inzet van Vrougje is dat niet meer zo. Ze zorgt voor logische zinsopbouw en de tekst wordt tot op de punt en komma gecorrigeerd.

  Ze is snel, nauwkeurig en betrouwbaar. Bovendien is zij sociaal en prettig in de omgang. Ik beveel haar van harte aan, ook voor werkzaamheden op ander administratief vlak.

 • Joanne Greving, predikant van de protestantse gemeente Beilen-Hijken-Hooghalen

  Punctueel, betrokken, betrouwbaar. Aan Vroug kun je met een gerust hart het secretariaat overlaten. Ze is alert op onderlinge verhoudingen, weet waar wat gecommuniceerd moet worden en regelt het op een natuurlijke manier.

 • Jeroen Blom, commercieel manager Z-Press Sport&Media

  Ik heb Vrougje leren kennen tijdens een dringende redigeerklus voor de presentatiegids van SV Babberich/Liemers. Zij heeft met deze klus niet alleen bewezen dat ze kan redigeren, maar ook dat ze stressbestendig en flexibel is en dat ze onder tijdsdruk kan presteren. Ook de manier waarop ze de wijzigingen doornam ging op een plezierige en vlotte manier.

 • Mariën van Raan, ondernemer en schrijver van "Nooit meer koud acquireren"

  Ik heb Vrougje voor een aantal punten betrokken bij mijn schrijfwerk.
  Voor mij is het van belang dat ze mijn schrijfwijze verbeterde zonder daar het hart uit te halen. De puurheid, betrokkenheid en nuttige aanpassingen maken mijn boeken beter leesbaar. Het meedenken over de tekst is haar ook toevertrouwd en ze is zeer punctueel. Ze komt haar afspraken na en is open en eerlijk. Dat maakt van haar een geweldig mens om mee samen te werken en de perfecte match voor mij.

 • Drs. R.J.E. Boermeester, voormalig voorzitter Stichting JOD

  Graag beveel ik Vrougje Fikke aan. In het bestuur van de Stichting Jongeren Opbouwwerk Duiven "Alpha" waar ik de voorzittersfunctie vervulde was Vrougje Fikke secretaris vanaf 1998. In mijn bestuursperiode heb ik haar leren kennen als een vriendelijke, hardwerkende daadkrachtige medebestuurder, die vanuit betrokkenheid met de doelgroep handelde. Accuraat en zorgvuldig initieerde zij vergaderingen en nam zij actief deel aan bijeenkomsten met wethouders en bestuurders van andere lokale maatschappelijke organisaties. Vrougje is in staat om in complexe situaties adequaat te opereren en van toegevoegde waarde te zijn. Een goede bestuurder, collega die van meerwaarde zal zijn voor elke organisatie.

 • Hans Sevenhoven, gepensioneerd pastor van de parochie der HH. Vier Evangelisten

  Met Vroug is het lekker samenwerken. Tijdens onze vergaderingen glijden haar vingers over het toetsenbord en haar hoofd denkt creatief mee. Uit het verslag vist ze een lijst met actiepunten op. Inkomende stukken staan netjes op een rij. Rondzendmappen komen langs en die brengen we zelf weer bij iemand in de buurt. Bij de Pinksterviering konden we veel PR en logistiek aan Vroug overlaten. Bij de werkgroep Oecumenische Vorming en Toerusting is het van hetzelfde laken een pak.

 • Niels de Haan, accountmanager Traffic Control B.V./ExperienceGifts B.V.

  Ik heb Vrougje leren kennen als een betrouwbare en prima functionerende personeelsfunctionaris binnen onze organisatie en niet geheel onbelangrijk; een erg fijne collega waarmee het prima samenwerken is. Helaas voor Traffic Control heeft Vrougje ervoor gekozen voor zichzelf te beginnen. Uiteraard wens ik haar hierbij veel succes toe!

RSS Feed