Over mij

Fiksem is eigenlijk bij toeval ontstaan. Jarenlang werkte Vrougje Fikke als (directie)secretaresse bij heel veel verschillende bedrijven. In het begin was er in de banen een zekere uitdaging, maar al snel werden de werkzaamheden routinematige handelingen. Vrougje Fikke miste de uitdaging. Na haar lerarenopleiding heeft zij de opleiding voor directiesecretaresse gevolgd, omdat zij zichzelf niet meer voor de klas zag staan. Bovendien was een baan als secretaresse beter te combineren met haar grote passie: dansen. Tijdens haar werk werd zij steeds vaker gevraagd om kritisch naar beleidsstukken te kijken of een stuk te schrijven. Daar is haar passie voor het Nederlands ontstaan.

Vrougje Fikke is vooral tekstschrijver en redacteur. Zij helpt bedrijven, verenigingen en stichtingen, maar ook studenten bij het verbeteren en optimaliseren van hun teksten.

In haar eigen teksten speelt het menselijke aspect een belangrijke rol. Teksten met emotie en passie zeggen meer dan een koude, afstandelijke en zakelijke tekst.

Ondernemers en studenten weten vaak heel goed wat ze willen, maar vinden het lastig om hun ideeën begrijpelijk en gestructureerd op papier te zetten. Vrougje Fikke weet als geen ander deze vertaalslag te maken. Na haar controle of advies heeft de ondernemer of student een leesbare en gestructureerde tekst.

Leuk dat je contact met ons zoekt. Heb je een vraag? Aarzel dan niet en stuur ons een berichtje. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.