Taaltrainingen

Audience of business course

Je wilt het Nederlands beter leren begrijpen en misschien wel beter leren spreken. Je hebt moeite met onze taal, omdat je nog niet zo lang in Nederland woont of sommige woorden niet begrijpt. Contact maken vind je lastig. Soms begrijp je niet wat mensen zeggen of wat er geschreven staat. Hierdoor voel je je buitengesloten.​

Je wilt heel graag meedoen en de mensen om je heen begrijpen. Ook wil je zelf een gesprek met iemand aan kunnen gaan, zodat ze jou begrijpen. Je wilt zelf een e-mail kunnen schrijven, zodat je een ander niet om hulp hoeft te vragen. Je wilt begrijpen wat ze in een winkel bij de kassa aan jouw vragen. Je wilt de brief van de gemeente of de belastingdienst begrijpen, zonder de hulp van een ander.

Wil je jouw Nederlands verbeteren? Wil jij een goed cijfer halen voor de taaltoets of hulp bij het schrijven van een beschouwing, betoog, verslag of scriptie? Met mijn adviezen haal jij die taaltoets en schrijf jij een goede beschouwing, goed betoog of verslag. Ook leer ik op een leuke manier en op een gemakkelijke manier het Nederlands.​

  • Wat levert het jou op?
    Je kunt mensen in jouw omgeving beter begrijpen en je durft een gesprek aan te gaan.
  • Je kunt al snel zelf een kort briefje, een e-mail of een berichtje schrijven.
  • Je kunt zelf de brief van de gemeente of belastingdienst lezen en zelf reageren.

 

Maak kennis met mijn aanpak. Stuur een mailtje of neem telefonisch contact met me op. Kun je het zelf nog niet, vraag iemand in jouw omgeving om dat te doen.

Leuk dat je contact met ons zoekt. Heb je een vraag? Aarzel dan niet en stuur ons een berichtje. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.